home ⌂ HorseLife - Spotlight Hevonens – Fia och Brutus

Hevonens – Fia och Brutus

Idag är det dags för en ny individ att ta plats i våran spotlight, och turen föll på Fia! Hon bloggar om hennes häst Brutus och deras liv tillsammans.

”Här på Hevonens så finns det bästa av allt; jag och Brutus tränar western och dressyr, och vi har ett förflutet inom hoppvärlden. Hela grunden till ridningen är natural horsemanship, något som vi ofta leker med och har väldigt roligt tillsammans. Jag förespråkar att NH är grunden inom all hästhantering, det är ovärderligt för såväl klassiska ryttare som människor som älskar att umgås med hästar. Jag varvar dagens ridpass med åsiktsinlägg, outfits och tips på utrustning. Jag är också pysslig av mig, så jag delar ofta med mig av DIY-tips, eller som jag kallar det; ’Pimp My Ride’.”

10-1024x683

besök bloggen

Admin Linnea

Administratör på Horselife.nu och kanske världens mest awesome brud ever. http://neapocalypse.se

Kommentera

Or

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet