Horselife Beta är online!

Välkommen till Horselife Beta!

Samtliga utvalda beta-bloggare har nu blivit notifierade (om ni ansökt så kolla eran email!) och det är dags att kickstarta denna bloggportal!
Teamet bakom Horselife.nu består av Linnea (neapocalypse.se), Maria (Vi Med Djur) och Marcus. Vi har alla jobb eller skola på dagarna och ingen av oss jobbar heltid med Horselife så ha därför överseende med eventuella saker som inte kan fixas precis på sekunden. Jag (Linnea) har dock mailen tillgänglig i princip 24 timmar om dygnet, med undantag för när jag laddar mina batterier på natten, och kan därför hålla mailkontakt om något strular och jag inte själv kan fixa det.

På startsidan hittar ni just nu inte så förfärligt mycket men det kommer laddas upp och uppdateras med nyheter från hästvärlden och lite annat smått och gott. Så fort bloggarna har kommit igång kommer det också utökas med en spotlight för bloggares egna inlägg, där de får synas.

Ifall någon har några frågor har vi ett formulär längst ned på denna sida där ni kan skriva in era funderingar som skickas till mig.

välkommen

Admin Linnea

Administratör på Horselife.nu och kanske världens mest awesome brud ever. http://neapocalypse.se

One thought on “Horselife Beta är online!

Kommentera

Or

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet