home Horselife - HOW TO Hur man importerar sin gamla blogg till Horselife

Hur man importerar sin gamla blogg till Horselife

Att byta blogg är ett stort kliv i utvecklingen, man lämnar bakom sig ibland åratal av dagboksskrivande, bilder och texter. Det kan vara svårt, men så behöver det inte vara!
På stor förfrågan har jag nu kollat upp möjligheter att flytta över bloggars inlägg till Horselife och de flesta portaler bör fungera. Här har ni en liten guide!

  1. Logga in på eran blogg och i menyn väljer ni Verktyg och därefter Importera.
  2. Ta reda på och välj vilket alternativ som passar er bäst. Jag har markerat de 3 mest sannolika alternativen ”Blogger”, ”RSS” eller ”WordPress”.

    Blogger ska ni välja om ni haft en blogg via blogger. Inte så jättesvårt att förklara, haha 🙂

    WordPress ska ni använda om ni haft en annan WordPress-blogg tidigare.

    Och slutligen; RSS. RSS ska alla andra använda. I princip alla bloggar och alla hemsidor har ett RSS-flöde. På blogg.se ser man bloggens RSS-flöde genom att gå in på länken [bloggnamn].blogg.se/index.rss. På nouw.com tror jag man bara kan använda själva länken http://nouw.com/[bloggnamn]. Om ni inte hittar ett RSS-flöde på er blogg så testa använda eran vanliga blogglänk.

  3. Efter det följer ni instruktioner på skärmen, och så bör det fungera! Vid frågor, hör av er till mig via mail (mee.animal(at)hotmail.com), via meddelandefunktionen på Hästflocken, i kommentarsfältet i detta inlägg, eller genom att skicka ett meddelande längst ned på varje sida i formuläret 🙂

importera blogg

Admin Linnea

Administratör på Horselife.nu och kanske världens mest awesome brud ever. http://neapocalypse.se

4 thoughts on “Hur man importerar sin gamla blogg till Horselife

Kommentera

Or

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet