home ⌂ HorseLife - Spotlight Josefina Ramsin och Olivia

Josefina Ramsin och Olivia

Dagens bloggare i spotlighten är ingen mindre än Josefina Ramsin! Hon bloggar om Olivia. ”Simple as that”, säger hon själv.

Stoets fulla namn är Olivia 1, och på sin blogg skriver Josefina själv att; Hon har tidigare varit ridskolehäst men förra året var det dags för henne att pensioneras. Jag var skötare på henne när hon stod på ridskolan och min mamma gillade henne också, så det hela slutade med att vi köpte henne.

På ridskolan hade hennes gnista i princip slocknat, men sen hon kom till mig har hennes personlighet kommit fram mer och mer vilket är både underbart och.. ja, mindre underbart. Hon kan vara en riktig diva ibland och tvekar inte en sekund om att säga ifrån om saker och ting.

När det kommer till ridningen så slutade jag använda bett efter att hon varit hos mig ungefär en månad. Det har varit målet med alla hästar jag varit medryttare på eller haft på foder, så Olivia var inget undantag. Vi har mest kul här hemma och jag försöker hålla allt vi gör på bådas villkor.

Utan tvekan en blogg värd att läsa, tycker inte ni?

test-header-2

besök bloggen

TAGS:

Admin Linnea

Administratör på Horselife.nu och kanske världens mest awesome brud ever. http://neapocalypse.se

Kommentera

Or

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppa till verktygsfältet